Társadalmi felelősségvállalás

A CMS Vezetési Tanácsadó Kft. számára a társadalmi felelősségvállalás tudatos képviseletét jelenti mindazon környezeti, társadalmi és gazdasági értékeknek, amelyek nélkül hiteles, felelősségteljes tanácsadói tevékenység végzése elképzelhetetlen. Ezen értékeket tanácsadói tevékenységünkben folyamatosan közvetítjük megbízóink felé.

Egyén

Habár a tanácsadói tevékenység sikeressége a jó csapatmunka záloga, ennek ellenére, mint felelős munkaadó, hisszük és támogatjuk minden egyes munkatársunkban rejlő egyéniség felszínre kerülését, amelynek révén valamennyi projektünk nemcsak cégünk, hanem valamennyi munkatársunk számára biztosítja a sikerességet.

Támogatjuk és ösztönözzük munkatársaink személyes és szakmai fejlődését célkitűzéseik elérése érdekében. Figyelemmel kísérjük és biztosítjuk munkavállalóink jólétét és támogatjuk őket egészségük megőrzésében.

Közösség

A CMS Vezetési Tanácsadó Kft. erőssége munkavállalói közösség egységében rejlik, amelyet rendszeres csapatépítéssel tovább erősítünk. A tanácsadói munkavégzés minden munkatársunktól maximális teljesítménynyújtást igényel, ennek érdekében különös figyelmet fordítunk arra, hogy munkavállalóink magánélete, a család egysége és a munkavégzés között megfelelő egyensúly alakuljon ki.

Környezet

A környezettudatosság munkatársaink és társaságunk alapfilozófiája, amelyet tanácsadói tevékenységünk során szintén közvetítünk megbízóink felé. Célunk, hogy az elkészített tanulmányainkat, jelentéseinket elektronikus formában adjuk át ügyfeleink részére, ezzel is hozzájárulunk környezetünk utódaink részére történő megóvásához.

Stabilitás

A CMS Vezetési Tanácsadó Kft. tevékenységének átláthatósága hozzájárul a vezető tisztségviselők, menedzserek és munkavállalók által tanúsított magatartási szabályok magas színvonalához. Az egyéni sikeresség, az erős csapatszellem, egymásért, környezetünkért érzett felelősség biztosítja számunkra a piacon való kiegyensúlyozott, tartós, megingathatatlan jelenlétet.

Tudatában vagyunk a társadalomban, gazdaságban betöltött szerepünk mértékével, és a több mint húsz éves tapasztalat alapján kijelenthetjük, hogy cselekedeteink révén mindig hűek maradtunk a társadalomról, a környezetről és a gazdaságról vallott értékrendünkhöz.